ligji

Shfrytëzojeni të drejtën ligjore që të përfitoni nga Ligji për Faljen e Borxheve Publike vetëm edhe 12 ditë,

Shfrytëzojeni të drejtën ligjore që të përfitoni nga Ligji për Faljen e Borxheve Publike vetëm edhe 12 ditë,   KUR ” Prishtina ” – qendra në Prishtinë do të punojë edhe të shtuneve,   Njoftim për konsumatorët që bëjnë pagesa për shërbimet e ujësjellësit dhe kanalizimit përmes bankave komerciale dhe...

logokurpweb

Shfrytëzojeni të drejtën ligjore që të përfitoni nga Ligji për Faljen e Borxheve Publike, vetëm edhe 24 ditë

Prishtinë, 8 gusht 2016 – Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina” njofton sërish të gjithë konsumatorët e tetë komunave: Prishtinë, Fushë Kosovë, Podujevë, Shtimje, Lipjan , Graçanicë, Drenas dhe Obiliq, se duke filluar nga muaji nëntor 2015, ka filluar me pranimin dhe menaxhimin e kërkesave (të secilit konsumatorë veq e veq)...

nderpre uji

Punime teknike nga kompania ”Termokos”, zhvendosje e gypit të ujësjellësit

Prishtinë, 5 gusht  –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e lagjes “Dardania”, ”Qendra e qytetit të Prishtinës”,  “Pejton”, “Kalabria”, se gjatë ditës së sotme, 6 gusht 2016, e shtunë duke filluar nga ora 21:00-06:00 do të kenë çrregullime në sistemin e furnizimit me ujë të pijshëm. Arsyeja e...

Dr.Iliri

Kryeshef Ekzekutiv i Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” emërohet z.Ilir Abdullahu

Prishtinë, 14 korrik – Bordi i Drejtorëve të Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. në një mbledhje të rregullt të mbajtur gjatë ditës së sotme, me shumicë votash vendosi që të emëroj Kryeshefin Ekzekutiv të kësaj kompanie z. Ilir Abdullahu, në një mandat 3 vjeqar. Emërimi i  z. Abdullahu në...

per borxhe

Njoftim për konsumatorët e KUR ”Prishtina” sh.a

Prishtinë, 13 korrik – Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. është duke bërë përpjekje maksimale për kryerjen e shërbimeve sa më cilësore ndaj të gjithë konsumatorëve në zonën e shërbimit. Prandaj, kërkojmë nga secili prej jush që në mënyrë të vazhdueshme të bëni pagesat e ujit dhe shërbimeve të tjera...

gyp uji

Punime teknike nga kompania ”Termokos”, zhvendoset edhe gypi i ujësjellësit

Prishtinë, 11 korrik  –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e lagjes “Dardania”, ”Qendra e qytetit të Prishtinës”,  “Pejton” dhe banesat e  “Arabëve” në Prishtinë, se sot duke filluar nga ora 21:00-06:00 do të kenë çrregullime në sistemin e furnizimit me ujë të pijshëm. Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me...

xhamia e mitrovices

Ujësjellësi Rajonal Prishina uron Fiter Bajramin të gjithë qytetarëve.

Me përfundimin e muajit të Shenjtë të Ramazanit, besimtarët myslimanë në të gjithë botën kremtojnë sot Fitër Bajramin.Fitër Bajrami është një ndër festat më të mëdha për myslimanët kudo në botë.Gjatë kësaj feste, nëpër familjet e Kosovës  përhapet ndjenja e vëllazërisë, mirësisë dhe dashurisë me njërin-tjetrin, duke uruar e kremtuar...


. Njoftim për konsumatorë

Shfrytëzojeni të drejtën ligjore që të përfitoni nga Ligji për Faljen e Borxheve Publike vetëm edhe 12 ditë, Shfrytëzojeni të drejtën ligjore që të përfitoni nga Ligji për Faljen e Borxheve Publike vetëm edhe 12 ditë,   KUR ” Prishtina ” - qendra në Prishtinë do të punojë edhe të shtuneve,   Njoftim për konsumatorët që bëjnë pagesa për shërbimet e ujësjellësit dhe kanalizimit përmes bankave komerciale dhe institucioneve të tjera mikrofinanciare, Prishtinë, 19 gusht 2016 - Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina” njofton për herë të fundit të gjithë konsumatorët e komunave: Prishtinë, Fushë Kosovë, Podujevë, Shtimje, Lipjan , Graç...
Punime teknike nga kompania ”Termokos”, zhvendosje e gypit të ujësjellësitPrishtinë, 5 gusht  –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e lagjes “Dardania”, ”Qendra e qytetit të Prishtinës”,  “Pejton”, “Kalabria”, se gjatë ditës së sotme, 6 gusht 2016, e shtunë duke filluar nga ora 21:00-06:00 do të kenë çrregullime në sistemin e furnizimit me ujë të pijshëm.
Ndrrohet gypi kryesor i ujit në lagjen ”Velania” në Prishtinë, te rezervuari i “Mirditës”Prishtinë, 22 korrik  –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e lagjes “Velania”, ”Dodona”,  “ Sofalia ” , “ Kolovicë ”, “ Tasligje ”, “ Vreshta”, “ Ulpiana ”, “ Lagja e Spitalit ”, “ Muhaxhirët ”, se gjatë ditës së sotme do të kenë ndërprerje uji nga ora 11:00-18:00.
Kryeshef Ekzekutiv i Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” emërohet z.Ilir Abdullahu Prishtinë, 14 korrik – Bordi i Drejtorëve të Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. në një mbledhje të rregullt të mbajtur gjatë ditës së sotme, me shumicë votash vendosi që të emëroj Kryeshefin Ekzekutiv të kësaj kompanie z. Ilir Abdullahu, në një mandat 3 vjeqar. Emërimi i  z.
Njoftim për konsumatorët e KUR ”Prishtina” sh.aPrishtinë, 13 korrik – Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. është duke bërë përpjekje maksimale për kryerjen e shërbimeve sa më cilësore ndaj të gjithë konsumatorëve në zonën e shërbimit. Prandaj, kërkojmë nga secili prej jush që në mënyrë të vazhdueshme të bëni pagesat e ujit dhe shërbimeve të tjera me qëllim të avancimit të punës tonë. Kanë mbetur vetëm edhe pak ditë deri në datën kur edhe do të shfuqizohet Ligji për Faljen e Borxheve Publike ( 2 shtator 2016).

QH

FG

PERK