logokurp300

Njoftim nga Bordi i Drejtorëve të KUR ”Prishtina” sh.a

Prishtinë, 26 maj – Bordi i Drejtorëve të KUR”Prishtina” sh.a. mbajti  takim formal  gjatë ditës së djeshme dhe pasi që bëri analizimin e aplikacioneve të kandidatëve të mundshëm të cilët kanë aplikuar për pozitën e kryeshefit ekzekutiv të Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. ka vendosur, që për hir të...

2al

Kursimi i ujit të pijshëm, i domosdoshëm

Pas reshjeve atmosferike mbi vendin tonë, liqenet akumuluese Batllava dhe Badoci kanë shënuar ngritje të konsiderueshme, sa që shumë shpejtë arritën edhe kuotën maksimale e deri në kapërderdhje. Kjo e ndihmoi KUR”Prishtina” sh.a., që t’i furnizojë me ujë të pijshëm konsumatorët e kryeqytetit dhe shtatë komunat e tjera, duke i...

foto qeshme

Punime teknike në fabrikën e përpunimit të ujit në Badoc, ndërprerje të furnizimit me ujë 24 h

Kompania e Ujësjellësit Rajonal”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e zonave të shërbimit: Kishnicë, Graçanicë, Hajvali, Veternik, Miradi e Epërme, Mati dhe Lagjja e Spitalit në Prishtinë se duke filluar nga dita e diel 15 maj (ora 07:00) e deri ditën e hënë 16 maj (ora 07:00), gjithsej 24 h, do të...

Konferenca

Përfaqësuesit e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” në “Danube Water Conference”

Përfaqësuesit e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” në “Danube Water Conference” në Vjenë të Austrisë, kristalizojnë modalitetet e bashkëpunimit me institucione dhe organizata të ndryshme ndërkombëtare, Në kuadër të konferencës së Danubit për Ujë (Water Danube Conference) të organizuar nga data 12 dhe 13 maj 2016 në Vjenë të Austrisë, nga Asociacioni...

logokurp300

Ujësjellësi ”Prishtina” me kërkesë konkrete për bizneset, institucionet dhe kompanitë publike

Prishtinë, 29 prill  – Menaxhmenti i Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal“ Prishtina” sh.a. me rekomandim të Bordit të Drejtorëve, njofton konsumatorët ( kategorinë e bizneseve të vogla, bizneseve të mëdha, institucioneve dhe kompanive publike), se pas analizimit të gjendjes financiare, kërkon nga të gjitha këto kategori të zones së shërbimit, Prishtinë,...

foto per web

Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” dhe Komuna e Graçanicës, bashkërendojnë investimet

Graçanicë , 28  prill  – Në vazhdën e takimeve me kryetar të komunave në zonën e shërbimit, udhëheqësit e Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal “Prishtina” sh.a. në përbërje të Bordit të Drejtorëve Amir Gashi – kryesues, Hasan Zeqiri – anëtar, Ilir Rexhepi – anëtar, ushtruesi i detyrës së kryeshefit ekzekutiv Ilir...

foto2

Ujësjellësi ”Prishtina” fillon me faturim mobil te konsumatorët

   Metoda më moderne për lexim të ujëmatësve, përmes pajisjes së dorës Prishtinë, 22 prill  – Kompania e Ujësjellësit Rajonal  “ Prishtina” sh.a. ka filluar të aplikojë teknologji të re për leximin e ujëmatësve për ujin e shpenzuar. Metoda e re me teknologji të re nënkupton azhuritet dhe korrektësi në të...


. Njoftim për konsumatorë

Kursimi i ujit të pijshëm, i domosdoshëmPas reshjeve atmosferike mbi vendin tonë, liqenet akumuluese Batllava dhe Badoci kanë shënuar ngritje të konsiderueshme, sa që shumë shpejtë arritën edhe kuotën maksimale e deri në kapërderdhje. Kjo e ndihmoi KUR”Prishtina” sh.a., që t’i furnizojë me ujë të pijshëm konsumatorët e kryeqytetit dhe shtatë komunat e tjera, duke i eliminuar tërësisht reduktimet e ujit gjatë ditës.
Punime teknike në fabrikën e përpunimit të ujit në Badoc, ndërprerje të furnizimit me ujë 24 hKompania e Ujësjellësit Rajonal”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e zonave të shërbimit: Kishnicë, Graçanicë, Hajvali, Veternik, Miradi e Epërme, Mati dhe Lagjja e Spitalit në Prishtinë se duke filluar nga dita e diel 15 maj (ora 07:00) e deri ditën e hënë 16 maj (ora 07:00), gjithsej 24 h, do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm. Zonat që do të kenë reduktime të kohë pas kohshme brenda atyre 24 orëve janë lagjet: Bregu i Diellit, Muhaxhirët, Dodona, Sofalia, Ulpiana, Dardania, Aktash.
Përfaqësuesit e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” në “Danube Water Conference”Përfaqësuesit e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” në “Danube Water Conference” në Vjenë të Austrisë, kristalizojnë modalitetet e bashkëpunimit me institucione dhe organizata të ndryshme ndërkombëtare, Në kuadër të konferencës së Danubit për Ujë (Water Danube Conference) të organizuar nga data 12 dhe 13 maj 2016 në Vjenë të Austrisë, nga Asociacioni Ndërkombëtar i Pellgut të Danubit (IAWD), Qeveria Austriake, Gjermane dhe Zvicerrane, po marrin pjesë përfaqësuesit e 20 shteteve të Pellgut të Danubit. KUR”Prishtina” sh.a.
Udhëheqësit e KUR “Prishtina” takuan kryetarin e komunës së Obiliqit Xhafer GashinObiliq , 6 maj  – Gjatë ditës së sotme, udhëheqësit e Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal “Prishtina” sh.a., në përbërje të kryesuesit të Bordit të Drejtorëve Amir Gashi, Ilir Rexhepi - anëtar dhe ushtruesi i detyrës së kryeshefit ekzekutiv Ilir Abdullahu, takuan kryetarin e komunës së Obiliqit Xhafer Gashi dhe drejtorin e shërbimeve publike Burim Gërguri.
Ujësjellësi ”Prishtina” me kërkesë konkrete për bizneset, institucionet dhe kompanitë publikePrishtinë, 29 prill  – Menaxhmenti i Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal“ Prishtina” sh.a.

QH

FG

PERK