Dr.Iliri

Kryeshef Ekzekutiv i Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” emërohet z.Ilir Abdullahu

Prishtinë, 14 korrik – Bordi i Drejtorëve të Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. në një mbledhje të rregullt të mbajtur gjatë ditës së sotme, me shumicë votash vendosi që të emëroj Kryeshefin Ekzekutiv të kësaj kompanie z. Ilir Abdullahu, në një mandat 3 vjeqar. Emërimi i  z. Abdullahu në...

per borxhe

Njoftim për konsumatorët e KUR ”Prishtina” sh.a

Prishtinë, 13 korrik – Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. është duke bërë përpjekje maksimale për kryerjen e shërbimeve sa më cilësore ndaj të gjithë konsumatorëve në zonën e shërbimit. Prandaj, kërkojmë nga secili prej jush që në mënyrë të vazhdueshme të bëni pagesat e ujit dhe shërbimeve të tjera...

gyp uji

Punime teknike nga kompania ”Termokos”, zhvendoset edhe gypi i ujësjellësit

Prishtinë, 11 korrik  –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e lagjes “Dardania”, ”Qendra e qytetit të Prishtinës”,  “Pejton” dhe banesat e  “Arabëve” në Prishtinë, se sot duke filluar nga ora 21:00-06:00 do të kenë çrregullime në sistemin e furnizimit me ujë të pijshëm. Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me...

xhamia e mitrovices

Ujësjellësi Rajonal Prishina uron Fiter Bajramin të gjithë qytetarëve.

Me përfundimin e muajit të Shenjtë të Ramazanit, besimtarët myslimanë në të gjithë botën kremtojnë sot Fitër Bajramin.Fitër Bajrami është një ndër festat më të mëdha për myslimanët kudo në botë.Gjatë kësaj feste, nëpër familjet e Kosovës  përhapet ndjenja e vëllazërisë, mirësisë dhe dashurisë me njërin-tjetrin, duke uruar e kremtuar...

Kurse ujin

Kërkesë për shpenzim racional të ujit të pijshëm

Prishtinë , 23 qershor  – Me të hyrë në sezonin e verës dhe me ngritjen e temperaturave mbi vendin tonë, kanë filluar të rriten dukshëm edhe kërkesat për ujë të pijshëm. Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a.u bën apel të gjithë konsumatorëve në zonën e shërbimit, Prishtinë, Fushë Kosovë, Obiliq,...

2al

Kursimi i ujit të pijshëm, i domosdoshëm

Pas reshjeve atmosferike mbi vendin tonë, liqenet akumuluese Batllava dhe Badoci kanë shënuar ngritje të konsiderueshme, sa që shumë shpejtë arritën edhe kuotën maksimale e deri në kapërderdhje. Kjo e ndihmoi KUR”Prishtina” sh.a., që t’i furnizojë me ujë të pijshëm konsumatorët e kryeqytetit dhe shtatë komunat e tjera, duke i...

iftar1

UD Kryeshefi Ekzekutiv i KUR”Prishtina”sh.a shtroi iftar për të gjithë agjeruesit e muajit të shenjtë të Ramazanit

Me date 18  qershor 2016,e premte,UD Kryeshefi Ekzekutiv i KUR”Prishtina”sh.a z.Ilir Avdullahu ka shtruar iftar për të gjithë agjeruesit e muajit të shenjtë të Ramazanit .Në këtë iftar  ishtin të ftuar rreth 200 vetë  të gjithë punëtor të Ujësjellesit Rajonal Prishtina....


. Njoftim për konsumatorë

Ndrrohet gypi kryesor i ujit në lagjen ”Velania” në Prishtinë, te rezervuari i “Mirditës”Prishtinë, 22 korrik  –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e lagjes “Velania”, ”Dodona”,  “ Sofalia ” , “ Kolovicë ”, “ Tasligje ”, “ Vreshta”, “ Ulpiana ”, “ Lagja e Spitalit ”, “ Muhaxhirët ”, se gjatë ditës së sotme do të kenë ndërprerje uji nga ora 11:00-18:00.
Kryeshef Ekzekutiv i Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” emërohet z.Ilir Abdullahu Prishtinë, 14 korrik – Bordi i Drejtorëve të Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. në një mbledhje të rregullt të mbajtur gjatë ditës së sotme, me shumicë votash vendosi që të emëroj Kryeshefin Ekzekutiv të kësaj kompanie z. Ilir Abdullahu, në një mandat 3 vjeqar. Emërimi i  z.
Njoftim për konsumatorët e KUR ”Prishtina” sh.aPrishtinë, 13 korrik – Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. është duke bërë përpjekje maksimale për kryerjen e shërbimeve sa më cilësore ndaj të gjithë konsumatorëve në zonën e shërbimit. Prandaj, kërkojmë nga secili prej jush që në mënyrë të vazhdueshme të bëni pagesat e ujit dhe shërbimeve të tjera me qëllim të avancimit të punës tonë. Kanë mbetur vetëm edhe pak ditë deri në datën kur edhe do të shfuqizohet Ligji për Faljen e Borxheve Publike ( 2 shtator 2016).
Punime teknike nga kompania ”Termokos”, zhvendoset edhe gypi i ujësjellësitPrishtinë, 11 korrik  –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e lagjes “Dardania”, ”Qendra e qytetit të Prishtinës”,  “Pejton” dhe banesat e  “Arabëve” në Prishtinë, se sot duke filluar nga ora 21:00-06:00 do të kenë çrregullime në sistemin e furnizimit me ujë të pijshëm. Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë të pijshëm , janë punimet teknike nga ana e ekipeve të “Termokos-it” në rrjetin e tyre, derisa ata duhet me doemos të zhvendosin edhe një gyp të ujësjellësit.
Ndërprehet furnizimi me energji elektrike në stacionin e pompave dhe fabrikën e përpunimit të ujit në Batllavë Prishtinë, 2 korrik – Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton  konsumatorët e qytetit të Prishtinës, Obiliqit dhe Podujevës se duke filluar nga dita e sotme rreth orës 14:00 do të kenë çrregullime në sistemin e furnizimit me ujë të pijshëm. Përveq keqpërdorimeve  dhe rritjes enorme të kërkesave për ujë të pijshëm, sot rreth orës 14:00 është ndërprerë edhe furnizimi me energji elektrike në stacionin e pompave dhe fabrikën e përpunimit të ujit në Albanik-Batllavë.

QH

FG

PERK