foto sokoli

KUR”Prishtina” zhvilloi takim pune me CDI lidhur me Organizimin dhe Bashkërendimin e Aktiviteteve për Ditën e Ujit

Prishtinë, 22 shkurt 2017 – Kryeshefi Ekzekutiv i Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. Ilir Abdullahu së bashku me Zyrtarin Kryesorë Financiarë Sokol Duraku dhe Menxherin e Shërbimit për Konsumatorë Kapllan Parduzi, pritën në një takim pune përfaqësues të CDI- së, znj. Albana Goranci dhe Znj. Dafina Karahoda me rastin e...

pavaresi

Kompanija Ujësjellësi Rajonal uron të gjithë shqipëtarëve festen e Pavarësisë

Nëntë vite më parë, në vitin 2008, Kuvendi i Kosovës përmes një deklarate të nënshkruar nga deputetët e Republikës, veç atyre serbë, shpallën Kosovën shtet të pavarur dhe sovran, duke u realizuar dëshirën e shqiptarëve për të fituar pavarësinë...

Mirdite foto

Inaugurimi i stacioni pompues për klorim në “Mirëdita”

Prishtinë, 16 shkurt – Ministri i Zhvillimit Ekonomik Blerand Stavileci, së bashku me Ambasadorin e Sllovenisë në Prishtinë, Miljan Mejhen dhe Kryeshefin Ekzekutiv të KRU Prishtina, Ilir Abdullahu, kanë inaguruar pajisjet e reja klorifikuese në Stacionin pompues “Mirëdita”, në lagjen Velania në Prishtinë. Kryeshefi Ekzekutiv i KRU “Prishtina”, Ilir Abdullahu, tha...

per borxhe

KUR”Prishtina” realizon digjitalizimin e sistemit të Klorit në Rezervuarin e Mirditës në Velani

Prishtinë, 15 shkurt – Kompania Rajonale e Ujësjellesit “Prishtina”sh.a njoftonë se nesër  me dt. 16.02.2017 duke filluar nga ora 10:00, do të bëhet inaugorimi I Klorinatorëve të rinjë në Rezervuarin e Mirëditës në lagjen Velania në Prishtinë. Sistemi I ri  mundëson dozimin proporcional të klorimit në raport me prurjen e ujit...

drenas me Fehmi Lladrovcin

Udhëheqësit e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina” takuan kryetarin e Drenasit z.Ramiz Lladrovci

Drenas,  13 janar –  Bordi i Drejtorëve të Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal “Prishtina” SH.A, me përbërje të Kryesuesit të Bordit Amir Gashi dhe Ilir Rexhepi – anëtarë, së bashku me Kryeshefin Ekzekutiv të kompanisë Ilir Abdullahu, sekretarin Salih Gjonbalaj, ZKF Sokol Duraku dhe u.d Drejtor Teknik Sokol Xhafa takuan kryetarin...

me CDI

Kryeshefi Ekzekutiv z. Ilir Abdullahu priti zyrtarët e kompanisë konsulente Dorch CDI-së

Prishtinë,  10 shkurt.Kryeshefi Ekzekutiv z. Ilir Abdullahu priti zyrtarët e kompanisë konsulente Dorch CDI z. Alan Brown, Laure Nicolet-Misslbeck, si dhe drejtuesit e SHUKOS, Abdullah Dërguti e Bekim Juniku. Gjatë  takimit u diskutuan tema të ndryshme siç janë ato ,  në interes të sektorit të ujit të pijshëm dhe trajtimit...

gypa

Punime teknike në Rezervuarin ne Arbëri, ndërprerje të furnizimit me ujë 4 h

Prishtinë, 03 shkurt .Kompania e Rajonale  ”Ujësjellësi Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e zonave të shërbimit: Prishtinë, Fushë Kosovë dhe Obiliq se, ditën e shtunë më 04 Shkurt, do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm, duke filluar nga ora 09:30-13:30, gjithsej 4 orë. Zonat që do të kenë...


. Njoftim për konsumatorë

Punime teknike në Rezervuarin ne Arbëri, ndërprerje të furnizimit me ujë 4 hPrishtinë, 03 shkurt .Kompania e Rajonale  ”Ujësjellësi Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e zonave të shërbimit: Prishtinë, Fushë Kosovë dhe Obiliq se, ditën e shtunë më 04 Shkurt, do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm, duke filluar nga ora 09:30-13:30, gjithsej 4 orë. Zonat që do të kenë reduktime të kohë pas kohshme brenda 4 orëve janë qyteti i Prishtinës, Fushe Kosovës dhe Obiliqit.
Punime teknike të KEDS – it në stacionin e pompave në LipjanLipjan, 17 janar  –  Kompania  Rajonale e Ujësjellësit  ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e Lipjanit se nesër 18 janar 2017, e mërkure duke filluar nga ora 10:00-16:00 do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm. Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë të pijshëm , është ndërprerja e energjisë elektrike në stacionin e pompave në Lipjan për shkak të punimeve të planifikuara nga KEDS. Kërkojmë mirëkuptim nga konsumatorët e Lipjanit.
KRU”Prishtina” bënë apel për kujdes dhe bashkëpunim me ekipet e ujësjellësit pas ngritjes së temperatuarave Prishtinë, 14 janar – Kompania Rajonale Ujësjellësit “Prishtina” sh.a., njofton të gjithë konsumatorët se për shkak të ndryshimit të temperaturave, jemi duke u përballur me shumë probleme teknike në terren. Deri më tani janë lajmëruar 53 raste të pëlcitjes së gypave të ujësjellësit në ndërtesa kolektive dhe nëpër shtëpi banimi.
KRU”Prishtina” bënë apel për kujdes të shtuar ndaj ujëmatësve, pusetave, dhe bënë thirrje për pagesa të shërbimeve, Prishtinë, 05 janar – Kompania Rajonale Ujësjellësit “Prishtina” sh.a, bënë apel tek të gjithë konsumatorët të kenë kujdes të shtuar, sidomos këto ditë kur edhe do të kemi ulje drastike të temperaturave, kërkojmë që ti kushtoni kujdes të veçantë ujëmatësve dhe pusetave , duke bërë termoizolimin e tyre dhe mirëmbajtje të rregullt, me qëllim që të parandalohen dëmtimet eventuale të ujëmatësve nga ngricat.
Defekt teknik , ndërprerje uji në tre lagje të PrishtinësPrishtinë, 20 dhjetor  –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e lagjes “Velania”,”Dodona” dhe “Sofali” në Prishtinë, se per shkak te  nje defekti teknik ne linjen primare TM Mirdite Dodona OD 500 mm, nga oret e vona  te dites se djeshme I eshte nderprere  furnizimi me uje te pijshem lagjeve te lartecekura. Kontraktoret tane ne bashkepunim e stafin e KRU-Prishtina po punojne intenzivisht ne zgjidhjen e problemit, ku presim qe deri ne oren 14:00 te vazhdojme me furnizim te zakonshem me uje te pijshem.

qh

FG

PERK